Menu

DRD-Group B.V. neemt VKS N.V. en VKS IGK B.V. uit Wormerveer over

Gepubliceerd: 12 oktober, 2023

Per 1 juli 2023 is de DRD-Group B.V. met terugwerkende kracht de nieuwe eigenaar van: VKS N.V. en VKS IGK B.V.

VKS is de specialist voor het saneren van gevaarlijke stoffen in Nederland. Met specifieke expertise voor het verwijderen van asbest, chroom VI en hoogwaardig onderhoud, draagt VKS bij aan een veiligere maatschappij voor zowel mens, dier als milieu.

De DRD-Group B.V. en VKS N.V. werken al enige tijd samen. Met de overname door de DRD-Group B.V. is de voortgang van de VKS-bedrijven gewaarborgd.

Algemeen directeur Patrick Gubbels is zeer content met de uitbreiding van de DRD-Group met de VKS-bedrijven: “VKS blijft onder haar huidige naam autonoom werkzaam in de markt en het vertrouwde team blijft verder ongewijzigd. De toevoeging van de expertise en de specifieke disciplines binnen de VKS-bedrijven vergroot de onderlinge synergie. Tevens zal de marktpositie van de DRD-Group worden versterkt op het gebied van saneringen, retail- circulaire- en casco-, totaalsloop, service en onderhoud, bouw-afbouw, schilderwerken en hoogwaardig industriële reiniging. Wij zijn daardoor met alle werkmaatschappijen in de groep in staat om met nog meer slagkracht en compleetheid te opereren en onze opdrachtgevers in de gehele Benelux te ontzorgen middels het van A tot Z principe service XXL, voor nu en in de toekomst.”

De toevoeging van de VKS-bedrijven maakt de DRD Group tot een krachtige combinatie die als enige in de bouwsector een totaalaanbod van deze specifieke activiteiten kan faciliteren.

De DRD-Group B.V. bestaat nu uit de volgende werkmaatschappijen: We Do it Projecten, Holland Totaal Sloopwerken, Holland Totaal Asbestsaneringen, Dutch Eco Demolotion, A.I.V Asbest, VKS N.V. en VKS IGK B.V.

Voor vragen en verdere informatie kunt u contact opnemen met de DRD-Group B.V.
Telefoonnummer: 030–2765892

Terug naar overzicht