Menu

DRD Group website officieel van start

Gepubliceerd: 31 juli, 2023
Warning: Division by zero in /home/drdgroup/domains/drd-group.com/public_html/wp-includes/media.php on line 2134

Wij zijn trots om aan te kondigen dat wij per 1 augustus volledig communiceren onder de naam DRD Group. Met een volledige website en social media kanalen houden we je op de hoogte van het laatste nieuws rondom de DRD Group en onze werkmaatschappijen.

De DRD Group kan middels haar werkmaatschappijen een significante bijdrage leveren in het faciliteren middels diverse diensten aan een breed spectrum in de bouwsector. Van Chroom-6 asbestsanering en renovatie/ totaalsloop tot nieuwbouwverbouw maar ook grootschalige retail renovatie sloop. Ook plaatsing van zonnepanelen, installaties aangevuld met Service & Onderhoud activiteiten. Dit maakt DRD Group een krachtige combinatie die als enige in de bouwsector een totaalaanbod kan faciliteren.

Naast activiteiten in Nederland en met name in de Randstad zijn we in vrijwel geheel West-Europa actief. Het betreft Duitsland, België, Denemarken, Zweden en Frankrijk. Spanje zal naar alle waarschijnlijkheid later dit jaar volgen.

Alle nieuwsupdates, (gerealiseerde) projecten en actuele vacatures die normaliter op de websites van We Do It Projecten en Holland Totaal Sloopwerken werden gepubliceerd zullen voortaan op deze DRD Groep website worden gepubliceerd.

Terug naar overzicht